2014. május 27., kedd

Vége a félévnek

Mintha csak tegnap lett volna, hogy anyagazdival először léptük át a zuglói Bendek Elek EGYMI küszöbét, hogy megtartsuk első terápiás foglalkozásunkat néhány ovis gyerkőc részére. A csoportba járó gyerekek közül a legtöbbjüket autizmus spektrumzavarral diagnosztizálták.
Minden héten egyszer jártunk hozzájuk február óta, és ma megtartottuk a tanév záró foglalkozását.

Várom, hogy jöjjenek köszönni a gyerekek
Hétről hétre sokat játszottunk és tanultunk. Anyagazdival megkedveltük a srácokat, nagyon sok izgalmas kalandban volt részünk. Hiszen volt olyan kis gyerkőc, aki eleinte nagyon-nagyon félt tőlem és még sikított is ha ránéztem, de én ilyenkor próbáltam nyugodt maradni, ahogy anyagazdi kérte. Pár foglalkozás után, már azzal fogadtak minket az óvónénik, hogy ő várt minket a legjobban és még puszit is kaptam tőle, sőt jutalomfalatot is adott nekem.

Már nem fél tőlem, jutalomfalatot ad nekem.
Időközben egy foglalkozást sikerült fotós által is megörökíteni, ezt köszönjük szépen Béres Ádámnak, hiszen csodálatos képeket készített és így meg tudom mutatni miket is csináltunk anyagazdival és a gyerekekkel.

Pacsi

Verseny
Engem utánoznak itt épp ugrunk
Szín tanulás - itt indulok a játékért, mert jól hajtotta végre a feladatot
Szín tanulás - kutyával pórázon vezetés
Szintén pórázon vezetés
Alagút
Bátorság próba a nagy kedvenc mindenkinek
Jó volt dolgozni, bár azért fárasztó is egy kutyának, de nagyon élveztem és utána kialudtam magam. Ősztől mindenképp szeretném folytatni a munkámat.
Addig is folyamatosan jelentkezem, hiszen nagyon sok tervünk van a nyárra. Új dolgokat kell tanulnom, és még sok bemutató vár ránk a közeljövőben.


1 megjegyzés: