2014. május 6., kedd

Teret adtunk az esélyeknek

Április 11-én a Ferenciek terén "Teret adtunk". A Motívációs Alapítvány rendezvényére a "Teret adunk az esélyeknek" voltunk hivatalosak segítőkutya bemutatót tartani.
Nagyon sokat készültünk, terveztük a bemutató programját, hiszen ezt nagyon hasznos meghívásnak gondoltuk, ahol igazán olyan embereknek mutathattuk meg tudásunkat, akik a segítségünkre szorulnak. Valamint ez volt Archie életének első bemutatója, így én és anya gazdi duplán izgulhattunk.

A kiscsapatunkat így most, Era és Joya (mozgássérült segítőkutya tanuló), Bori és Borzas (hallássérült segítőkutya), Nóra, mint előadó, Virág (fotós- az ő képeiből csatolok majd néhányat) alkotta.

El kell mondjam, megint büszke voltam, hogy ilyen nagyszerű csapatnak a tagja lehetek. Joya is és Borzas is nagyon ügyesen bemutatták, hogy miben segítenek gazdáiknak. Archienak azt kellett prezentálnia a többi kutyával, hogy mennyire fontos a képzésünkben az alapengedelmesség, és hogy ezt már kölyökkorban elkezdjük tanulni. Büszke voltam rá, nagyon ügyesen helytállt, pedig jöttek mentek az érdeklődők, hangos buszok, de semmi sem tudta kizökkenteni, csak anyagazdira figyelt és a következő feladatra.

Archie helyben marad

Egy új részt is beépítettünk a bemutatónkba, megmutattuk Joyával, hogy mennyire jól tudunk együtt dolgozni, még extra helyzetekben is, ahol szintén nem egymással kezdünk játszani, hanem a gazdáinkra és feladatainkra koncentrálunk.
Átmegyek Joya hasa alatt

A bemutató végén pedig enyém volt a főszerep. A nézőközönségből gyerekeket hívtunk ki, és rögtönzött terápiás feladatokat hajtottunk végre közösen.

Repül a dinnye, na ki kapja el?

El kell mondjam, olyan jól sikerült a bemutatónk, hogy egy új rajongót is szereztünk Boros Lajos, rádiós-műsorvezető személyében. Még egy közös fotóra is összeállt velünk.


Csoportkép


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése